به گزارش وقایع نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا، جلال ابراهیمی اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی دولت ترکیه، امروز شهر استانبول بیش از ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد و به طور معمول این جمعیت با یک میلیون مسافران خارجی از مرز ۱۶ میلیون نفر نیز عبور میکند.
به گفته وی، سفر ایرانیها که در ماههای ابتدایی شیوع ویروس کرونا به دلیل مسدود شدن مرزها و توقف پروازهای مستقیم به حداقل رسیده بود، در هفتههای گذشته با از سرگیری پروازهای مستقیم بار دیگر افزایش یافته و در این مسیر توجه مسافران ایرانی به برخی هشدارها بسیار اهمیت دارد.
رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه با اشاره به برخی مشکلاتی به وجود آمده برای مسافران خارجی در استانبول، بیان کرد: با اینکه برای حفاظت این شهر ۶۳۰۰ و ۴۲ هزار و ۹۰۰ نفر پلیس و ۵۰۰۰ نگهبان ویژه کوچه ها و۹۳۷ نفر نگهبان ساحلی وجود دارد، اما کلاهبرداری اینترنتی و تلفنی که خود را پلیس، بازپرس، دادستان و یا مدیران مختلف ارگانها و نهادها معرفی میکنند، افزایش یافته که مسافران ایرانی باید در این خصوص کاملا هشیار باشند. این گروه با ردیابی محل سکونت و یا محل کار و با شگردها و ترفندهای کلاهبرداری شماره حساب و یا اطلاعات محل زندگی را در کشور محل زندگی اصلی پیدا کرده و شروع به اخاذی و کلاهبرداری می کنند.
ابراهیمی درباره جزییات مشکلات به وجود آمده برای برخی از مسافران نیز گفت: ایرانیان دقت کنند تا از گرفتن هر نوع قرص و استفاده از اتومبیل های شخصی و یا عبوری به جای اتومبیل های کرایه ای، شدیدا خودداری نمایند و فقط از آژانس های مطمئن و یا وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
بر اساس آمارهایی که پیش از شیوع کرونا منتشر میشد، بیش از دو میلیون ایرانی در سال به ترکیه سفر میکردند. با شیوع کرونا و با توقف پروازهای مستقیم، تعداد مسافران ایرانی ترکیه به شکل قابل توجهی کاهش یافت.
در هفتههای گذشته و با از سرگیری پروازهای مستقیم، بار دیگر سفر به این همسایه غربی در میان ایرانیها افزایش یافته است.
Sunday, 8 September , 2024