به گزارش وقایع نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا، مجتبی عالی در پاسخ به این سوال که آیا نهادههای دامی دولتی به میزان کافی در اختیار دامداران قرار می گیرد یا خیر؟ گفت: نهادههای دامی به اندازه نیاز دامداران در اختیار آنها قرار نگرفته است و همین امر منجر شده که برخی از دامداران دام هایشان را به مزارع کشاورزی برده تا از محصولات کشاورزان استفاده کنند. تخصیص ارز نهاده دامی
وی ادامه داد: از یک طرف تحریم هستیم و دشمن به دنبال نابودی تولیدات است و از طرف دیگر هزینههای تولید بالا رفته است.
مدیرعامل اتحادیه دامداران اضافه کرد: با معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی مبنی بر واردات نهادههای دامی توسط اتحادیه دامداران انجام دادیم تا از این طریق خود اتحادیه مستقیما وارد عمل شود و جو، ذرت و سویای مورد نیاز دامداران را تامین کند. موافقتهای اولیه صورت گرفته و منتظر بانک مرکزی برای تخصیص ارز هستیم. اگر بانک مرکزی ارز مورد نیاز برای واردات را تخصیص دهد در کمتر از یک ماه نهادههای دامی مورد نیاز را وارد کشور خواهیم کرد.
بوروکراسیهای پیچیده اداری؛ سد راه تولیدکنندگان
به گفته وی متاسفانه بوروکراسیهای اداری تولیدکنندگان را از هدف اصلی یعنی تولید دور کرده است. در حالی که اگر بخش دولتی دقیقا میدانست چه بر بخش تولید در کشور می گذرد مسیرها و موانع پیچیده اداری را کوتاهتر و منسجمتر میکرد.
عالی تاکید کرد: اگر اتحادیه دامداران مسئولیت واردات نهادههای دامی را بر عهده بگیرد قطعا با کاهش قیمتها مواجه خواهیم شد.
تاکنون با وزیر جهاد کشاورزی صحبت نکردیم
وی در پایان با اشاره به اینکه تشکلهای بخش خصوصی بازوان وزارت جهاد کشاورزی هستند اما تاکنون از ظرفیت کامل آنها استفاده نشده است، اظهار کرد: با وجود اینکه تشکلها نقش مهمی در تولیدات کشور دارند اما هنوز نتواستهایم با وزیر جهاد کشاورزی گفتوگو و مسائل و مشکلات را مطرح کنیم. بی شک اگر در تصمیمگیریها نظرات تشکلهای فعال در زمینه مرغ و گوشت پرسیده میشد مشکلات کمتری پیش می آمد. بنابراین نیاز است بخش دولتی از قدرت بخش خصوصی و تشکل ها بیشتر استفاده کند.
Monday, 25 November , 2024