بهره‌برداری از پروژه رفع گره ترافیکی پل فردیس تا پل کلاک، با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی ، استاندارالبرز،فرمانده فراجای استان ، مدیرکل راه و شهرسازی البرز،فرماندارکرج و دیگرمسئولین پروژه رفع گره ترافیکی پل فردیس تا پل کلاک صبح روز یکشنبه، ۲۲ مرداد ماه با به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از پروژه رفع گره ترافیکی پل فردیس تا پل کلاک، با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی ، استاندارالبرز،فرمانده فراجای استان، مدیرکل راه و شهرسازی البرز، فرماندار کرج و دیگر مسئولین پروژه رفع گره ترافیکی پل فردیس تا پل کلاک صبح روز یکشنبه، ۲۲ مرداد ماه با به بهره‌برداری رسید.

به گزارش وقایع‌نیوز: عالیه رضوانی| علی زندی‌‌فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: برای رفع گره ترافیکی این محدوده از آزادراه پروژه‌ای در سه فاز تعریف شده که فاز اول در قالب احداث کنارگذر شمالی پل فردیس با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان پیش از نوروز به بهره‌برداری رسید و فاز دوم که شامل تعریض پل رودخانه کرج و اضافه‌کردن دو باند به آزادراه کرج – تهران با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان بوده و تکمیل شده است، فردا به بهره‌برداری می‌رسد.

زندی‌‌فر خاطرنشان کرد: فاز سوم این پروژه نیز که شامل اصلاح رمپ و لوپ پل فردیس و اضافه‌کردن یک باند به جاده مخصوص است با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان به زودی تکمیل می‌شود که با پایان این پروژه‌ها پیش‌بینی می‌شود ۸۵ درصد از بار ترافیکی محدوده پل فردیس به ویژه در ساعات صبحگاهی رفع شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور نیز با بیان اینکه این پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۶ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که با انجام آن یکی از گره‌های سخت ترافیکی آزادراه کرج- تهران مرتفع شد ،افزود: فاز اول این پروژه سال گذشته با احداث کنارگذرشمالی پل فردیس با اعتباری بالغ بر۳۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

داریوش امانی ادامه داد بخشی دیگری از این پروژه شامل اصلاح رمپ و لوپ پل فردیس و اضافه‌کردن یک باند به جاده مخصوص نیز به زودی تکمیل خواهد شد که با بهره‌برداری از آن در مجموع ۸۵ درصد بار ترافیکی محدوده پل فردیس کاهش پیدا می‌کند.

وی به تعداد نقاط حادثه‌خیز در راه‌های کشور اشاره کرد و گفت: طبق آخرین آمار۸۸۷ نقطه حادثه خیز شناسایی شده که امسال رفع و ایمن‌سازی ۴۵۰ نقطه در دستور کار قرار گرفته است و تعهد وزارت راه و شهرسازی بر آن است که تا پایان کار دولت سیزدهم تمام این نقاط حادثه‌خیز ایمن سازی و رفع خطر شوند.ضمن اینکه درحال حاضر بیش از ۲۹۰ هزار کیلومتر در کشور وجود دارد که ساخت ۱۰۰ هزار کیلومتر راه باتوجه به شرایط  فعلی سرویس سطح راهای کشور مورد نیاز است.