کاهش ۲میلیون تنی مصرف گندم در کشور با افت ضایعات، نایب رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به عوامل موثر در ضایعات بالای گندم از مزرعه تا سفره گفت: حدود ۳۰درصد گندم تولیدی به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود که راهکار جلوگیری از این ضایعات آموزش به کشاورز برای مصرف درست بذر (سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰هزار تن بذر در کشو مصرف می‌شود)، استفاده از تجهیزات، کمباین‌ها و ماشین‌آلات روز دنیا، چادر کشیدن روی کامیون‌ها هنگام حمل و نقل محصول، مدیریت گندم ورودی به انبارها و کارخانجات آرد و در نهایت مدیریت نان مصرفی است.

کاهش ۲میلیون تنی مصرف گندم در کشور با افت ضایعات، نایب رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به عوامل موثر در ضایعات بالای گندم از مزرعه تا سفره گفت: حدود ۳۰درصد گندم تولیدی به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود که راهکار جلوگیری از این ضایعات آموزش به کشاورز برای مصرف درست بذر (سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰هزار تن بذر در کشو مصرف می‌شود)، استفاده از تجهیزات، کمباین‌ها و ماشین‌آلات روز دنیا، چادر کشیدن روی کامیون‌ها هنگام حمل و نقل محصول، مدیریت گندم ورودی به انبارها و کارخانجات آرد و در نهایت مدیریت نان مصرفی است.

به گزارش پایگاه خبری وقایع‌نیوز: علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با اخبار سبز کشاورزی اظهار داشت: با مدیریت زنجیره تولید تا مصرف گندم می‌توان نیاز کشور را از ۱۱/۵ به ۹/۵ میلیون تن کاهش داد که این امر یعنی کاهش دو میلیون تنی مصرف و جلوگیری از خروج حجم عظیمی ارز از کشور.

در کشور ما ۲برابر استاندارد جهانی گندم مصرف می‌شود

ایمانی بیان کرد: در کشور ما دو برابر استاندارد جهانی گندم مصرف می‌شود که این کار ظلم به تولیدکننده و منابع کشور است.

وی با اشاره به این‌که اجرای درست طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها دو میلیون تن مصرف گندم را کاهش می‌دهد، ادامه داد: با طرح مردمی سازی یارانه‌ها بخش اعظم رانت و فساد حوزه گندم از بین می‌رود و چون نانوا بر اساس تراکنش پول می‌گیرد، سعی می‌کند نان باکیفیت‌تری تولید و مشتری بیش‌تری پیدا کند.

ایمانی اظهار داشت: در گذشته کارخانجات ماکارونی این محصول را با گندم یارانه‌ای تولید و صادر می‌کردند و سود بسیار خوبی از این طریق می‌بردند، در حالی که اکنون با این طرح جلوی حیف و میل منابع داخلی و یارانه‌ها گرفته می‌شود.